Udostępnij

Chcesz ograniczyć korzystanie z mediów społecznościowych? Postępuj zgodnie z instrukcjami, jak usunąć konto LinkedIn z iPhone'a, iPada i Internetu.

Jeśli zdecydowałeś się usunąć swoje konto LinkedIn, skorzystaj z jednej z poniższych opcji. Jeśli chcesz najpierw pobierz swoje dane, dowiedz się więcej na ten temat tutaj. Jeśli nadal jesteś na ogrodzeniu, przeczytaj więcej na dole tego postu, co pociąga za sobą usunięcie konta.

Poniżej znajdują się instrukcje krok po kroku, jak usunąć konto LinkedIn iPhone, iPadi sieć.

Jak usunąć swoje konto LinkedIn

Aplikacja LinkedIn na iOS

  1. Dotknij swojego zdjęcie profilowe
  2. Stuknij w Ustawienia ikona w prawym górnym rogu
  3. Pod Konto wybierz kartę Zamknij konto
  4. Wybierz dalej i wybierz powód zamknięcia konta, dotknij Kolejny
  5. Wpisz hasło LinkedIn i wybierz Gotowe

Bezpośrednia strona

  1. Udaj się do tego stronę bezpośrednio do usunięcia twoje konto LinkedIn
  2. Musisz zalogować się na konto, które chcesz zamknąć, a następnie postępuj zgodnie z podanymi instrukcjami

W Internecie

  1. Kliknij mnie Ikona u góry strony głównej LinkedIn
  2. Wybierać Ustawienia i prywatność
  3. Przewiń w dół pod Zarządzanie kontem, Kliknij Zmiana obok „Zamykanie konta LinkedIn
  4. Wybierz powód zamknięcia konta, kliknij Kolejny
  5. Wpisz hasło LinkedIn i kliknij Zamknij konto

LinkedIn odnotowuje konsekwencje zamknięcia (usunięcia) konta na Strona wsparcia:

  • Nie będziesz mieć dostępu do swoich połączeń ani żadnych informacji dodanych do konta.
  • Twój profil nie będzie już widoczny na LinkedIn.
  • Wyszukiwarki takie jak Yahoo !, Bing i Google mogą nadal wyświetlać Twoje dane tymczasowo ze względu na sposób, w jaki gromadzą i aktualizują dane wyszukiwania. Dowiedz się więcej o jak Twój profil wyświetla się w wynikach wyszukiwania.
  • Utracisz wszystkie rekomendacje i rekomendacje zebrane w profilu LinkedIn.
  • Może chcesz pobierz kopię swoich danych zanim zamkniesz z nami swoje konto.
  • Jeśli masz członkostwo premium, masz grupę LinkedIn lub licencję na konto premium, musisz rozwiązać te konta, zanim będziesz mógł zamknąć konto podstawowe.
  • Jeśli masz więcej niż jedno konto, dowiedz się, jak to zrobić usuń lub połącz zduplikowane konto.

Możesz ponownie otwórz swoje konto w większości przypadków, jeśli zostało zamknięte krócej niż 20 dni, ale nie możemy odzyskać następujących elementów, nawet jeśli ponownie otworzysz konto:

  • Rekomendacje i rekomendacje
  • Ignorowane lub oczekujące zaproszenia
  • Następujące (osoby wpływowe, firmy itp.)
  • Członkostwo w grupach

Aby uzyskać więcej informacji na temat maksymalnego wykorzystania możliwości urządzeń Apple, zapoznaj się z naszymi przewodnikami oraz z następującymi artykułami:

Automatyczne kopie zapasowe iPhone'a Hyper Cube


Sprawdź 9to5Mac na YouTube, aby uzyskać więcej wiadomości Apple:

Komentarze