Udostępnij

Netflix odpowiedział na prośby swoich klientów, tworząc sposób na wyłączenie funkcji podglądu autoodtwarzania na stronie głównej platformy. Zobacz, jak to zrobić.

Netflix udostępnił aktualizację w odpowiedzi na dowcipny tweet od Sarah Hollowell, która w zabawny sposób opisała, jak bardzo chciała wyłączyć podgląd autoodtwarzania…

przez całe moje królestwo, aby wyłączyć autoodtwarzanie podczas przeglądania Netflix

Netflix odpowiedział dzisiaj z:

Usłyszeliśmy głośną i wyraźną opinię – członkowie mogą teraz kontrolować, czy widzą podgląd autoodtwarzania w serwisie Netflix. Oto jak: netflix.com/previewsetting

Nie możesz zmienić tego ustawienia w aplikacji Netflix, więc musisz zalogować się na swoje konto w Internecie. Pamiętaj, że musisz to zrobić dla poszczególnych kont, ale zmiana zostanie zastosowana na wszystkich urządzeniach, z których uzyskujesz dostęp do konta z Internetu.

Jak wyłączyć podgląd autoodtwarzania Netflix

  1. Zaloguj się do swojego konta Netflix w Internecie
  2. Wybierać Zarządzaj profilami z menu (może być konieczne najpierw kliknięcie ikony profilu w prawym górnym rogu)
  3. Wybierz profil, który chcesz zaktualizować
  4. Odznacz pole obok Automatyczne odtwarzanie podglądów podczas przeglądania na wszystkich urządzeniach
  5. Kliknij Zapisać

Oto jak to wygląda:

Czytaj więcej dobrymac.pl tutoriale:

iPhone i iPad:

AirPods Pro:

FTC: Korzystamy z automatycznych linków partnerskich do zarabiania dochodów. Więcej.


Sprawdź dobrymac.pl na YouTube, aby uzyskać więcej wiadomości Apple:

Komentarze